Juridiske bemaerkninger

Website Editor
OUTCAMP
Forenklet aktieselskab
Hovedkvarter Homair Vacances SAS
570 Avenue du Club Hippique
Le Derby
13097 Aix-en-Provence cedex 02
SIRET N° 484 881 917 00013 - RCS : 484 881 917 Aix en Provence - N° TVA : FR07 484881917
Kapital : 11 462 748 euros.

Direktør for Publikationer : Mr Quentin Schaepelynck
E-mail :

Outcamp er hostet af OVH SAS

Når du bruger de tjenester, som webstedet Outcamp, accepterer du at være bundet af de vilkår og betingelser, der er anført heri (herefter "Vilkår for brug").

Servicevilkår (TOS)

1. Indhold

Trods omhyggelig i opbygningen dette websted og dets regelmæssige opdateringer, kan fejl har sneget sig i de oplysninger, præsenteres. Alle koordinater, tekst beskrivelser og fotos af campingpladser, der er nævnt i "valg Outcamp" bibliotek på campingpladser stammer de oplysninger, som forvalterne af campingpladsen, via online opdatering formularen foreslået af udgiver. Desuden er sådanne oplysninger offentliggøres under ansvar af ledere Campingplads brugere derfor gøre alle nødvendige undersøgelser for at bo og / eller værelse reservation direkte med campingpladsen ledere.

Kontaktoplysninger (navn, telefonnummer, hjemmeside) og antallet af placeringer af campingpladser ikke er til stede i "valg Outcamp" opdateres så regelmæssigt som muligt, selv om at lukke en campingplads, vi måske ikke blevet kommunikeret og derfor ikke tages i betragtning.

2. Forespørgsel formular

Alle oplysninger fra oplysningsskemaet, som findes i detaljer af campingpladser sendes direkte til campingpladsen uden efterprøvning af udgiveren. Outcamp kan ikke holdes ansvarlig for respons eller manglende respons for campingpladsen.

3. hyperlinks

3.1. Links fra webstedet Outcamp
Outcamp Webstedet kan indeholde links til hjemmesider, der drives af tredjeparter. Disse links er kun til orientering. Outcamp har ingen kontrol over disse websteder og påtager sig intet ansvar for adgang, indhold eller brug af disse sites, samt skader, der kan følge af høring af oplysninger om disse websteder. Beslutningen om at aktivere disse links er den fulde brugerens ansvar.

3.2. Website links Outcamp
kan skabes Ingen hypertekst link til hjemmesiden uden udtrykkelig forudgående Outcamp aftale Outcamp.

Hvis en besøgende eller et selskab ønsker at skabe, fra sit site, et hyperlink til webstedet Outcamp, skal de først kontakte Outcamp til adressen i 2. Berettigelse eller ikke en sådan anmodning vil blive sendt til den pågældende person.

4. Outcamp er til personlig brug

De ydelser, som Internet Outcamp biblioteket stilles til rådighed udelukkende til personlig og ikke-kommerciel brug. Du bør ikke bruge de tjenester, som internettet mappe Outcamp at sælge produkter eller tjenester eller til at øge trafikken til dit website af kommercielle årsager (salg, markedsføring, reklame, etc.). Må ikke under nogen omstændigheder genbruge resultater Outcamp tjenester ved at omformatere og visning eller reproducere startsiden af Outcamp eller propper campingpladser på din hjemmeside. Før enhver kommerciel brug af ydelser fra hjemmesiden Outcamp, du har brug for at indgå kontrakt med Outcamp.

5. Ophavsret og intellektuel ejendomsret

5.1. Ophavsret og beslægtede rettigheder

Alle elementer, der udgør den Outcamp stedet (tekst, grafik, software, fotografier, billeder, lyd, kort, navne, logoer, varemærker, copyright, kreationer og forskellige værker, databaser, osv ...), og selve webstedet -Selv, er af fransk og international lovgivning om ophavsret og beslægtede rettigheder.

Disse elementer er den eksklusive ejendom af Outcamp undtagen genstande fremstillet af udenforstående til Outcamp har ikke overdraget deres ophavsret eller beslægtede rettigheder.

Artikel L 122-4 i Intellectual Property

Enhver gengivelse eller hel eller delvis reproduktion foretaget uden samtykke fra ophavsmanden eller hans efterfølgere eller erhververe skal være ulovlig. Det er det samme for oversættelsen, tilpasning eller transformation, arrangement eller gengivelse af en bestemt teknik eller proces.

Artikel L122-5. af Code of Intellectual Property:

Når arbejdet er blevet offentliggjort, kan forfatteren ikke forbyde:

 • 1. Private og umotiveret repræsentationer den udelukkende foretages i en familiekreds;
 • 2. Kopier eller reproduktioner udelukkende forbeholdt privat brug og ikke er beregnet til kollektiv brug, med undtagelse af kopier af kunstværker, der skal bruges til samme formål, som den oprindelige arbejde var skabt og kopier af softwaren, bortset sikkerhedskopien gjort som foreskrevet i II i artikel L. 122-6-1 og kopier eller reproduktioner af en elektronisk database;
 • 3. Forudsat er tydeligt angivet navnet på forfatteren og kilden:
  • Analyser og korte citater begrundet i kritisk, polemik, uddannelsesmæssig, videnskabelig eller oplysende karakter af det arbejde, som de er indarbejdet;
  • Tryk anmeldelser;
  • Formidling, selv fuldt ud, af pressen eller udsendelse, som løbende nyheder, af taler bestemt for offentligheden foretaget i politiske forsamlinger, administrative, juridiske eller faglige, såvel som på offentlige møder i orden politiske og officielle ceremonier;
  • Reproduktioner af alle eller en del af værker af grafisk og plastisk kunst for optagelse i kataloget over en retslig salg lavet i Frankrig for kopier stilles til rådighed for offentligheden, før salget med det ene formål at beskrive værkerne kunst sæt vente.Un statsråd dekret sætter karakteristika dokumenter og betingelserne for deres fordeling.
 • 4. Parodi, pastiche og karikatur, overvejer love genren.
 • 5. De retsakter, der er nødvendige for at få adgang til indholdet af en elektronisk database for de formål og inden for rammerne af anvendelsen fastsættes ved aftale.

Derfor Outcamp bruger specifikt indvilliger i ikke at::

 • 1. Outcamp brug eller forespørgsel til konto eller fordel for andre,
 • 2. reproducere i antal, til kommercielle formål eller ej, kreationer, information, rubrikannoncer eller fotografier på Outcamp
 • 3. integrere alle eller en del af indholdet af Outcamp i en tredje sted til kommercielle formål eller ej,
 • 4. kopiere oplysninger om bærere af enhver art til rekonstituering alle eller en del af de originale filer.

Enhver brug, reproduktion, tilpasning eller uautoriseret gengivelse af en side eller oprindelige form element Outcamp stedet udgør en overtrædelse involverer civil- og strafferetlige ansvar dens forfatter. Det kan også forårsage en overtrædelse af billeddata rettigheder, rettigheder for personer eller andre rettigheder og regler

Outcamp forbeholder sig ret til at udøve alle retsmidler over for personer, som ikke har overholdt forbuddene i denne artikel.

5.2. Rettigheder databasen producent

Outcamp er producenten af databasen udarbejdet af sitet Outcamp i henhold til artikel L 341-1 ff Code of Intellectual Property. Enhver udvinding eller brug af indholdet af basen ikke udtrykkeligt er godkendt kan engagere den civile og / eller strafferetlige ansvar dens forfatter. Outcamp forbeholder sig ret til at beslaglægge eventuelle retlige midler mod dem, der ikke ville have respekteret dette forbud.

5.3. Varemærkerettigheder

Navnet og logoet er registrerede varemærker Outcamp, Outcamp ejendom. Enhver brug, der ikke udtrykkeligt er godkendt kan engagere den civile og / eller strafferetlige ansvar dens forfatter. Outcamp forbeholder sig ret til at udøve alle lovlige midler mod dem, der vil krænke hans rettigheder.

6. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge loven 78-17 af 6. januar 1978 kaldet "Databeskyttelse" Outcamp har anmeldt til Kommissionen Nationale Informatique et Libertés (CNIL) under nummeret: 1307740. i henhold til artikel 27 i lov nr 78-17 af 6. januar 1978, har du til enhver tid ret til indsigt og berigtigelse af data. Denne ret kan udøves med post eller elektronisk post (e-mail) til Outcamp:

Adresse : Outcamp, Homair Vacances SAS - 570 Avenue du Club Hippique - Le Derby - 13097 Aix-en-Provence cedex 02 / eller e-mail: email os

7. Ansvar

De ydelser, som Outcamp hjemmeside leveres "AS IS" uden garanti. Outcamp udtrykkeligt udelukker i videst muligt omfang tilladt efter gældende lovgivning alle garantier udtrykt, underforstået og lovbestemt, herunder uden begrænsning garantier for kommerciel succes, egnethed til et bestemt formål og ikke-krænkelse af immaterielle rettigheder.

Outcamp fralægger sig alt ansvar:

 • med hensyn til nøjagtigheden, indholdet, fuldstændighed, lovlighed, pålidelighed eller funktionsdygtighed eller tilgængeligheden af oplysninger eller tjenester, der vises i plader af campingpladser. Under ingen kontrol over disse tjenester og / eller oplysninger Outcamp påtager sig intet ansvar med hensyn til de skader, der kan skyldes service og / eller oplysninger, eller endda en manglende levering og / eller oplysninger om campingpladser.
 • i tilfælde af afbrydelse af Outcamp til teknisk vedligeholdelse eller opdatering af offentliggjorte oplysninger,
 • i tilfælde af midlertidig manglende evne til at få adgang til Outcamp (og / eller de steder at være afhængig ham) på grund af tekniske problemer, og dette uanset oprindelse og herkomst,
 • for direkte eller indirekte skader på brugeren, uanset arten, som følge af indholdet, adgang, eller brug af Outcamp (og / eller lokaliteter er knyttet til det)
 • i tilfælde af unormal brug eller ulovlig udnyttelse af Outcamp. Outcamp Brugeren er da kun ansvarlig for skade på tredjemand, og konsekvenserne af klager eller handlinger, der kan resultere. Brugeren giver afkald også alle regres over Outcamp i tilfælde af retsforfølgning, der foretages af en tredjepart mod på grund af brugen og / eller ulovlig udnyttelse af sitet,
 • hvis tabt ved Outcamp medlem af hans id og / eller adgangskode eller i tilfælde af tyveri af hans identitet.
 • Du forstår og accepterer, at du bruger de tjenester, som webstedet Outcamp på dit eget skøn og på egen risiko, og at du er alene ansvarlig for brugen af sådanne oplysninger eller data.

8. Ændringer i de vilkår og betingelser og service

Outcamp forbeholder sig ret til at ændre eller afbryde sine tjenester som påkrævet, uanset årsag og uden varsel, herunder retten til at opsige med eller uden varsel, uden at pådrage vis-à-vis dig, enhver anden bruger eller enhver anden tredjepart. Outcamp forbeholder sig ret til at ændre disse Vilkår for brug uden varsel efter behov; at være opmærksom på disse mulige ændringer, anbefaler vi, at du gennemgår disse vilkår for anvendelse regelmæssigt.